Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55 Star
  • Less Gluten

Ciasto szpinakowe z serkiem waniliowym i granatem

Szpinak, JAJA kurze, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty, Mąka kokosowa, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), olej kokosowy, Granat, Proszek do pieczenia, Żelatyna

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
652 kJ/156 kcal
Tłuszcz: 9,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,4 g
Węglowodany: 10,5 g
w tym cukry: 8,0 g
Błonnik: 3,9 g
Białko: 5,8 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: