Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.14 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Gulasz warzywny z pieczarkami, białą fasolą i wędzonym tempehem, kaszą bulgur z natką pietruszki

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Tempeh wędzony (Tempeh (SOJA woda, mąka ryżowa, kultury starterowe: grzyb Rhizopus oligosporus), sos SOJOWY bezglutenowy (woda, SOJA, sól, ocet spirytusowy), aromat dymu wędzarniczego), Fasola biała, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Marchew, Pieczarki, SELER naciowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Cebula biała, syrop klonowy, Sól, Natka pietruszki, Cukier, Majeranek, Papryka słodka, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Czosnek, Pieprz czarny, Czubryca (papryka słodka, marchew, papryka ostra, czosnek, majeranek, sól, cukier, tymianek, cząber, cebula, pasternak, kaszka kukurydziana, oleorezyna papryki - barwnik naturalny)

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 140 kJ/511 kcal
Tłuszcz: 16,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 62,4 g
w tym cukry: 10,7 g
Błonnik: 11,3 g
Białko: 29,9 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • gluten
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: