Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29 Star

Sałatka z pęczakiem, ogórkiem, rzodkiewką i bobem, majonez koperkowy

Ogórek zielony, Bób, Rzodkiewka, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Majonez (Olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Roszponka, JOGURT naturalny 2% tł., Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Koperek, Sól, Pieprz czarny, .

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 729 kJ/413 kcal
Tłuszcz: 23,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
Węglowodany: 39,2 g
w tym cukry: 3,0 g
Błonnik: 10,8 g
Białko: 13,8 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: