Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29 Star

Sałatka z pęczakiem, ogórkiem, rzodkiewką i bobem, majonez koperkowy

bób 21%, ogórek zielony 21%, rzodkiewka 21%, kasza jęczmienna pęczak 20% (Kasza JĘCZMIENNA pęczak, sól), majonez 11% (majonez (Olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), JOGURT naturalny 2% tł., ser parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), koperek, pieprz czarny, sól), roszponka 7%

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 726 kJ/413 kcal
Tłuszcz: 23,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
Węglowodany: 39,3 g
w tym cukry: 3,0 g
Błonnik: 10,8 g
Białko: 13,8 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: