Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Zupa miso z pieczarkami, tofu i makaronem sojowym

Woda, Pieczarki, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), Makaron sojowy (skrobia kukurydziana, skrobia fasoli zielonej, skrobia grochowa, woda), Olej rzepakowy, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), SEZAM biały, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pasta z tamaryndowca, Szczypiorek, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Imbir różowy marynowany, Wywar warzywny (zawiera SELER), Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Papryka Gochugaru, Papryka słodka, Pieprz czarny, Papryka ostra

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
672 kJ/161 kcal
Tłuszcz: 9,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 11,4 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 1,7 g
Białko: 8,0 g
Sól: 1,5 g

Alergeny

  • gluten
  • seler
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: