Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free

Udko kurczaka w sosie hoisin, ryż jaśminowy, fasolka szparagowa

udko kurczaka 41% (kurczak udko, miód pszczeli, sos teriyaki (zawiera SOJĘ), woda, sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), sok z limonki, imbir różowy marynowany, olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), czosnek, sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), olej rzepakowy), fasolka 28% (fasolka szparagowa zielona, sól), ryż 23% (ryż jaśminowy, sól), marynata 8% (miód pszczeli, sos teriyaki (zawiera SOJĘ), woda, sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), sok z limonki, imbir różowy marynowany, olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), czosnek, sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), mąka ziemniaczana, olej rzepakowy), kolendra

Wartość odżywcza na porcję XXL

Wartość energetyczna:
3 816 kJ/913 kcal
Tłuszcz: 36,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5 g
Węglowodany: 78,8 g
w tym cukry: 23,6 g
Błonnik: 4,6 g
Białko: 62,6 g
Sól: 2,1 g

Alergeny

  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: