Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53 Star

Pasta z papryki i greckiego sera, chleb razowy, świeże warzywa

pasta 48% (papryka czerwona, ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), kolendra, pieprz czarny), chleb razowy 26% (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), kalarepa 12%, ogórek zielony 12%, roszponka 1%

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 508 kJ/600 kcal
Tłuszcz: 28,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17,0 g
Węglowodany: 71,1 g
w tym cukry: 12,7 g
Błonnik: 14,1 g
Białko: 23,6 g
Sól: 3,9 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: