Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58 Star

Kanapka razowa z tapenadą z czarnych oliwek, bazylią i serem kozim, pomidorki

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pomidorki daktylowe, Ser kozi (pasteryzowane MELKO kozie, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Bazylia, Oliwa z oliwek, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), ORZECHY WŁOSKIE, Czosnek, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
967 kJ/231 kcal
Tłuszcz: 10,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g
Węglowodany: 27,4 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 8,6 g
Sól: 3,5 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: