Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08 Star
  • Less Gluten

Omlet ze szpinakiem, pieczarkami i fetą, ryż brązowy, sos czosnkowy

JAJA kurze, JOGURT naturalny 2% tł., Szpinak, Pieczarki, Ryż brązowy, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Olej rzepakowy, Cebula biała, Miód pszczeli, Sól, Natka pietruszki, Gałka muszkatołowa, Czosnek, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 349 kJ/322 kcal
Tłuszcz: 14,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g
Węglowodany: 31,5 g
w tym cukry: 4,1 g
Błonnik: 4,9 g
Białko: 16,1 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: