Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36 Star

Pasta z wątróbki i jajek, chleb razowy, pomidorki

Wątróbka drobiowa, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Pomidorki daktylowe, JAJA kurze, Cebula biała, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Nasiona słonecznika, MASŁO 82% tł., Olej rzepakowy, Gałka muszkatołowa, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 620 kJ/387 kcal
Tłuszcz: 17,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,8 g
Węglowodany: 32,4 g
w tym cukry: 2,8 g
Błonnik: 4,1 g
Białko: 28,5 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: