Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.13 Star
  • Dairy Free

Tofu z burakiem, marchewką i sosem orzechowym, komosa ryżowa

Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Marchew, Burak, Komosa ryżowa, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone), Woda mineralna niegazowana, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Miód pszczeli, Sok z limonki, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Szczypiorek, Kiełki rzodkiewki, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Chili

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
3 339 kJ/798 kcal
Tłuszcz: 29,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g
Węglowodany: 90,0 g
w tym cukry: 24,3 g
Błonnik: 15,5 g
Białko: 39,1 g
Sól: 5,5 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • orzeszki ziemne i produkty pochodne
  • ryby i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: