Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Krem z pieczonych warzyw z pestkami dyni

Woda, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Marchew, SELER korzeniowy, Pietruszka, Papryka czerwona, Cukinia, Dynia pestki, Por, Olej rzepakowy, Natka pietruszki, Czosnek, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
490 kJ/117 kcal
Tłuszcz: 7,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 8,6 g
w tym cukry: 6,5 g
Błonnik: 5,3 g
Białko: 3,8 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: