Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58 Star

Pełnoziarnista kanapka z pesto z suszonych pomidorów, grillowanym indykiem, kozim serem i rukolą, świeże warzywa

kanapka 62% (chleb żytni z ziarnami (Naturalny zakwas ŻYTNI (mąka ŻYTNIA, woda), mąka ŻYTNIA, woda, nasiona słonecznika, pestki dyni, sól, serwatka (z MLEKA) słód ŻYTNI), indyk, ser kozi (pasteryzowane MELKO kozie, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna), pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), rukola, oliwa z oliwek, czosnek, pieprz czarny, sól, cukier, imbir, kmin rzymski, kolendra, papryka słodka, tymianek, olej rzepakowy, woda), ogórek zielony 20%, pomidorki 18%

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 650 kJ/634 kcal
Tłuszcz: 34,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,8 g
Węglowodany: 57,4 g
w tym cukry: 4,7 g
Błonnik: 8,8 g
Białko: 31,8 g
Sól: 6,2 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: