Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star

Biszkopt orzechowy z kremem waniliowym

biszkopt 92% (SER twarogowy chudy, serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), JAJA kurze, ksylitol, mąka PSZENNA, woda, ORZECHY WŁOSKIE, mąka PSZENNA pełnoziarnista, żelatyna, sok z cytryny, proszek do pieczenia, cukier), ORZECHY WŁOSKIE 8%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
602 kJ/144 kcal
Tłuszcz: 8,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 16,2 g
w tym cukry: 2,4 g
Błonnik: 0,8 g
Białko: 6,3 g
Sól: 0,2 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: