Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15 Star

Gnocchi orkiszowe z pesto buraczkowym z gorgonzolą, blanszowany groszek cukrowy ze szpinakiem

Groszek cukrowy, Gnocchi orkiszowe, Burak, Szpinak baby, Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Oliwa z oliwek, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Nasiona słonecznika, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
912 kJ/218 kcal
Tłuszcz: 5,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 34,1 g
w tym cukry: 4,6 g
Błonnik: 3,2 g
Białko: 7,9 g
Sól: 1,7 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: