Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0 Star

Pęczotto z kapustą i fasolką szparagową i indykiem

Indyk, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Kapusta biała, Fasolka szparagowa zielona, Cebula biała, Olej rzepakowy, Woda, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Por, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Szpinak baby, Oliwa z oliwek, Sól, Papryka słodka, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Kolendra, Imbir, Pieprz czarny, Kmin rzymski, Tymianek

Wartość odżywcza na porcję XXL

Wartość energetyczna:
3 586 kJ/857 kcal
Tłuszcz: 24,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g
Węglowodany: 93,6 g
w tym cukry: 5,7 g
Błonnik: 11,1 g
Białko: 66,4 g
Sól: 5,3 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: