Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55 Star

Kanapka razowa z pastą z pieczonej papryki i serem cheddar, ogórek

Chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), Ogórek zielony, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), Papryka czerwona, Marchew, Cebula biała, Kiełki rzodkiewki, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Kolendra, Olej rzepakowy, Oliwa z oliwek, Czosnek, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Papryka słodka, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
676 kJ/162 kcal
Tłuszcz: 8,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 14,2 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 6,1 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: