Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55 Star

Kanapka razowa z pastą z pieczonej papryki i serem cheddar, ogórek

kanapka 76% (chleb razowy ze słonecznikiem (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, nasiona słonecznika, mąka PSZENNA, sól), ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), papryka czerwona, marchew, cebula biała, pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), kolendra, oliwa z oliwek, czosnek, ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), papryka słodka, olej rzepakowy, sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), pieprz czarny, sól), ogórek zielony 23%, kiełki rzodkiewki 1%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
690 kJ/165 kcal
Tłuszcz: 9,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 14,5 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: