Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5 Star
  • Less Gluten

Schab faszerowany suszonymi śliwkami z sosem majerankowym, puree ziemniaczane z koperkiem, surówka z czerwonej kapusty

schab 37% (wieprzowina, śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), powidła śliwkowe (śliwki, cukier, substancja żelująca - pektyny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy), olej rzepakowy, cząber, pieprz czarny, sól, zioła prowansalskie), surówka z czerwonej kapusty 27% (czerwona kapusta, jabłko, olej rzepakowy, sól, sok z cytryny, ekstrakt przypraw), puree 24% (ziemniaki, MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., sól, pieprz czarny), sos 12% (woda, cebula biała, mąka ziemniaczana, wywar warzywny (zawiera SELER), sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), olej rzepakowy, majeranek, pieprz czarny, sól), koperek 1%

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 658 kJ/636 kcal
Tłuszcz: 19,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,1 g
Węglowodany: 56,4 g
w tym cukry: 32,1 g
Błonnik: 8,1 g
Białko: 60,0 g
Sól: 1,8 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: