Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0 Star

Drożdżowe supełki z pesto, twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, pieczone pomidorki cherry

Pomidorki cherry, Ciasto drożdżowe (Mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże, cukier, sól), SER twarogowy półtłusty, Rzodkiewka, Oliwa z oliwek, Dynia pestki, Rukola, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Szczypiorek, Czosnek, Sok z cytryny, Pieprz czarny, Sól, Miód pszczeli, Olej rzepakowy

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 401 kJ/335 kcal
Tłuszcz: 19,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g
Węglowodany: 30,5 g
w tym cukry: 4,7 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 12,4 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: