Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.63 Star

Bajgiel z plastrami wołowiny, rukolą i piklowanym pikantnym ogórkiem, sos mango-chili, pomidorki

Polędwica wołowa, Bajgiel (Mąka PSZENNA 500, woda, drożdże, mąka gryczana, olej, słód JĘCZMIENNY, SEZAM, siemię lniane, płatki OWSIANE, słonecznik), Pomidorki daktylowe, Ogórki kiszone na ostro, Rukola, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Mango, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula biała, Cukier, Sok z limonki, Woda, Czosnek, Pieprz czarny, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Sól, Sos worcestershire (zawiera SELER), Tymianek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Imbir różowy marynowany, Mąka ziemniaczana, Papryka słodka, Pieprz cayenne

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 649 kJ/633 kcal
Tłuszcz: 26,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g
Węglowodany: 53,0 g
w tym cukry: 7,9 g
Błonnik: 3,9 g
Białko: 39,6 g
Sól: 4,1 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • gorczyca
  • seler
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: