Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.96 Star
  • Dairy Free

Tofu z grzybami shitake, kapustą pak choy, cukinią i tajską bazylią, makaron ryżowy

Kapusta pak choi, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Cukinia, Grzyby shittake, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Olej rzepakowy, Pasta z tamaryndowca, Sok z limonki, Szczypiorek, SEZAM biały, Pasta z tajskiej bazylii, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Sól, Mąka ziemniaczana, Cukier, Trawa cytrynowa, liście kafiru

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 381 kJ/569 kcal
Tłuszcz: 19,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g
Węglowodany: 69,2 g
w tym cukry: 12,2 g
Błonnik: 3,9 g
Białko: 27,3 g
Sól: 4,5 g

Alergeny

  • gluten
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: