Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47 Star

Sycylijska pasta alla norma z ricottą i bakłażanem, pieczone pomidorki z zielonym groszkiem

sos 41% (pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), bakłażan, ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), olej rzepakowy, czosnek, bazylia, sól), makaron 28% (makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), sól, olej rzepakowy), pomidorki 16% (pomidorki cherry, miód pszczeli, sól, tymianek, oliwa z oliwek, pieprz czarny), groszek 10% (groszek zielony, pieprz czarny, sól), orzechy pinii 2%, ser parmezan 2% (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA))

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
3 089 kJ/739 kcal
Tłuszcz: 24,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,9 g
Węglowodany: 87,7 g
w tym cukry: 26,4 g
Błonnik: 16,8 g
Białko: 34,3 g
Sól: 1,5 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: