Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47 Star

Sycylijska pasta alla norma z ricottą i bakłażanem, pieczone pomidorki z zielonym groszkiem

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Bakłażan, Pomidorki cherry, Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), Groszek zielony, Ser ricotta (Serwatka z MLEKA, sól, regulator kwasowości – kwas cytrynowy), orzechy pinii, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Olej rzepakowy, Miód pszczeli, Sól, Bazylia, Czosnek, Oliwa z oliwek, Tymianek, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
3 100 kJ/741 kcal
Tłuszcz: 24,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,7 g
Węglowodany: 88,4 g
w tym cukry: 27,2 g
Błonnik: 16,8 g
Białko: 33,7 g
Sól: 1,5 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: