Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26 Star

Bazyliowe naleśniki z twarożkiem z rzodkiewką i szczypiorkiem, ogórek kiszony, papryka konserwowa

SER twarogowy półtłusty, Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól), Papryka czerwona, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Woda, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Rzodkiewka, JAJA kurze, Bazylia, Szczypiorek, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 255 kJ/300 kcal
Tłuszcz: 7,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 41,1 g
w tym cukry: 9,6 g
Błonnik: 5,2 g
Białko: 19,2 g
Sól: 1,5 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: