Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29 Star

Łazanki ze szparagami i kapustą, surówka z marchewki

Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), makaron łazanki (Mąka z PSZENICY durum), Szparagi, Groszek zielony, Kapusta biała, Koperek, Por, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Olej rzepakowy, Sól, Cebula biała, Oliwa z oliwek, Czosnek, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 880 kJ/449 kcal
Tłuszcz: 15,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 61,6 g
w tym cukry: 9,2 g
Błonnik: 5,4 g
Białko: 17,0 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: