Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Curry pomidorowe z ciecierzycą i dorszem, czerwony ryż

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), DORSZ, Ciecierzyca, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Ryż czerwony, Batat, Kalafior, Cebula biała, Olej rzepakowy, Sok z limonki, Kiełki słonecznika, Czosnek, Sól, liście kafiru, Pieprz czarny, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Kurkuma, Pieprz cytrynowy

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
875 kJ/209 kcal
Tłuszcz: 6,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g
Węglowodany: 27,3 g
w tym cukry: 4,6 g
Błonnik: 5,2 g
Białko: 14,2 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: