Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.87 Star
  • Dairy Free

Grzybowe mapo tofu, ziemniaki po malezyjsku, pikantna surówka z sezamem

Ogórek zielony, Ziemniaki, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Woda, Grzyby shittake, Cebula biała, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Szczypiorek, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Cukier, Ocet ryżowy (woda, ryż), SEZAM biały, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Natka pietruszki, Imbir różowy marynowany, Mąka ziemniaczana, Kolendra, Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Czosnek, Sól, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Kmin rzymski, Kolendra (nasiona), Kurkuma, Pieprz cayenne

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 665 kJ/398 kcal
Tłuszcz: 18,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 38,6 g
w tym cukry: 4,4 g
Błonnik: 4,6 g
Białko: 19,5 g
Sól: 3,8 g

Alergeny

  • gluten
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: