Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59 Star

Gofry bazyliowe z plastrami indyka, serem mimolette i słodko-ostrym chutney z mango, truskawki

Truskawki, Indyk, MAŚLANKA, Ser mimolette (pasteryzowane MLEKO krowie, sól, kultury bakterii mlekowych, barwnik: annato, norbiksyna), Mąka PSZENNA, JAJA kurze, Kiełki słonecznika, Olej rzepakowy, Mango, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), MASŁO 82% tł., Bazylia, Czosnek, Cebula biała, Proszek do pieczenia, Cukier, Tymianek, Sok z limonki, Woda, Sól, Papryka wędzona, Papryka słodka, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny, Imbir różowy marynowany, Imbir, Mąka ziemniaczana, Pieprz cayenne, .

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 681 kJ/402 kcal
Tłuszcz: 19,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,2 g
Węglowodany: 26,8 g
w tym cukry: 9,0 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 28,0 g
Sól: 1,4 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: