Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.03 Star

Cielęca saltimbocca z pieczonymi pieczarkami portobello z natką pietruszki, gnocchi dyniowe

Pieczarki portobello, gnocchi dyniowe (woda, płatki ziemniaczane, dynia (24%), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka PSZENNA, sól, mąka ryżowa), Sznycel cielęcy, Szynka szwarcwaldzka, Olej rzepakowy, Natka pietruszki, Czosnek, Sól, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 340 kJ/320 kcal
Tłuszcz: 5,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 43,2 g
w tym cukry: 4,6 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 28,2 g
Sól: 2,6 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: