Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32 Star
  • Less Gluten

Dorsz pieczony w sosie porowym, ryż brązowy, surówka z białej kapusty z marchewką i ogórkiem kiszonym

Surówka żydowska (kapusta biała (38%), marchew (17%), jabłko (11%), ogórek kiszony (11%), SELER korzeniowy (10%), cukier trzcinowy, olej rzepakowy, natka pietruszki, sól, pieprz, ekstrakt przypraw), DORSZ, Ryż brązowy, Por, ŚMIETANA 15% tł., Woda, Sól, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 373 kJ/328 kcal
Tłuszcz: 8,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
Węglowodany: 42,3 g
w tym cukry: 9,2 g
Błonnik: 6,1 g
Białko: 20,9 g
Sól: 2,1 g

Alergeny

  • gorczyca
  • mleko
  • ryby i produkty pochodne
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: