Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43 Star
  • Dairy Free

Indyk w sosie z brokułami, żółtą fasolką szparagową i cukinią, kasza bulgur, surówka koperkowa

Indyk, Surówka koperkowa (kapusta biała (58%), majonez (20%) [olej rzepakowy, woda, musztarda (GORCZYCA biała, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy) żółtka JAJ kurzych w proszku], koper (10%), ogórek zielony świeży (10%), marchew, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), Woda, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Cukinia, Brokuł, Olej rzepakowy, Fasolka szparagowa żółta, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Sól, Wywar warzywny (zawiera SELER), Czosnek, Mąka ziemniaczana, Natka pietruszki, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Cukier, Natka pietruszki karbowana, Sok z cytryny, Pieprz czarny, Majeranek, Papryka wędzona, Tymianek, Liść laurowy

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
3 032 kJ/725 kcal
Tłuszcz: 33,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g
Węglowodany: 71,9 g
w tym cukry: 7,2 g
Błonnik: 11,3 g
Białko: 54,0 g
Sól: 2,5 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: