Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33 Star
  • Less Gluten

Blanszowana fasolka szparagowa z pecorino i malinowym winegretem

Fasolka szparagowa żółta, Szpinak baby, Maliny, Ser Pecorino Romano (MLEKO owcze, sól, podpuszczka jagnięca), Olej rzepakowy, Sok z cytryny, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sól, Pieprz czarny, .

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
379 kJ/91 kcal
Tłuszcz: 7,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: 2,2 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 2,8 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • gorczyca
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: