Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free

Sałatka z gruszką, rukolą, żurawiną i orzechami włoskimi, sos winegret

gruszka 53% (gruszka, sok z cytryny), rukola 16%, sos winegret 16% (olej rzepakowy, sok z cytryny, miód pszczeli, musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), sól, pieprz czarny), żurawina suszona 11% (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), ORZECHY WŁOSKIE 5%

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
844 kJ/202 kcal
Tłuszcz: 14,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 18,0 g
w tym cukry: 12,9 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 1,6 g
Sól: 0,1 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gorczyca
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: