Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2 Star

Placki dyniowe z kozim serem i rozmarynem

dynia, Mąka PSZENNA, Ser kozi (MLEKO kozie pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej), JAJA kurze, Olej rzepakowy, Rozmaryn, Proszek do pieczenia, Imbir, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
482 kJ/115 kcal
Tłuszcz: 6,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 11,3 g
w tym cukry: 0,4 g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 3,4 g
Sól: 0,2 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: