Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Indyjskie saag tofu z zielonym sosem i ryżem basmati

Szpinak, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), Ryż basmati, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Sok z cytryny, Cebula biała, Olej rzepakowy, Imbir różowy marynowany, Czosnek, Sól, Kurkuma, Chili, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Pieprz czarny, Kmin rzymski

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 573 kJ/615 kcal
Tłuszcz: 23,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,4 g
Węglowodany: 68,9 g
w tym cukry: 3,0 g
Błonnik: 9,2 g
Białko: 38,2 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: