Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28 Star

Gulasz warzywny z pieczarkami, białą fasolą i tartym cheddarem, kasza bulgur

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Fasola biała, Marchew, Pieczarki, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), SELER naciowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Ser cheddar (MLEKO, skrobia ziemniaczana, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: annato, beta-karoten), Cebula biała, Olej rzepakowy, Sól, Cukier, Czubryca (papryka słodka, marchew, papryka ostra, czosnek, majeranek, sól, cukier, tymianek, cząber, cebula, pasternak, kaszka kukurydziana, oleorezyna papryki - barwnik naturalny), Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 641 kJ/392 kcal
Tłuszcz: 13,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g
Węglowodany: 53,0 g
w tym cukry: 9,9 g
Błonnik: 11,5 g
Białko: 18,2 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: