Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.68 Star

Barszcz czerwony z pasztecikami drożdżowymi z grzybami

Barszcz czerwony (Woda, Burak, SELER korzeniowy, Marchew, Pietruszka, Cebula szalotka, Bulion warzywny (baza bulionu warzywnego (woda, sól, ekstrakt drożdży, warzywa (marchew, cebula, por, czosnek, korzeń SELERA), olej słonecznikowy, zagęszczony sok z cytryny, sól morska), Koncentrat buraczkowy (Zagęszczony sok z buraków ćwikłowych, woda, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; warzywa i ekstrakty warzywne (zawierają SELER), przyprawy i ekstrakty przypraw, aromaty (zawierają SELER, MLEKO)), Czosnek, Olej rzepakowy, Sok z cytryny, Ziele angielskie, Liść laurowy), Pasztecik drożdżowy z grzybami

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
581 kJ/139 kcal
Tłuszcz: 7,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany: 16,7 g
w tym cukry: 0,0 g
Błonnik: 0,3 g
Białko: 2,5 g
Sól: 0,0 g

Alergeny

  • mleko
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: