Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.71 Star
  • Dairy Free

Bułeczki razowe z pastą jajeczną i szynką, słupki warzyw

bułeczka 67% (bułka z płatkami owsianymi (Mąka ŻYTNIA 720, mąka ŻYTNIA 2000, woda, płatki OWSIANE, drożdże, cukier, sól), JAJA kurze, szynka wieprzowa (mięso wieprzowe, sól peklująca, cukier), majonez (Olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), szczypiorek, pieprz czarny, sól), kalarepa 11%, ogórek zielony 11%, papryka czerwona 11%

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 015 kJ/482 kcal
Tłuszcz: 25,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,9 g
Węglowodany: 38,4 g
w tym cukry: 4,7 g
Błonnik: 5,3 g
Białko: 24,9 g
Sól: 1,5 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • jaja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: