Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.94 Star
  • Dairy Free

Pasztet grzybowy z ciecierzycy, pumpernikiel, roszponka i papryka

Papryka czerwona, Pumpernikiel (rozdrobione ziarno ŻYTNIE, woda, syrop z buraków cukrowych, sól, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO, drożdże), Podgrzybki, Ciecierzyca, Pieczarki, ORZECHY WŁOSKIE, Cebula biała, Olej rzepakowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Roszponka, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Cukier, Rozmaryn, Papryka wędzona

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 450 kJ/346 kcal
Tłuszcz: 14,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 49,5 g
w tym cukry: 4,6 g
Błonnik: 13,5 g
Białko: 12,0 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gluten
  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: