Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0 Star
  • Dairy Free

Kanapka razowa z ćwikłą, pasztetem z orzechów włoskich i szpinakiem, ogórek

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ogórek zielony, Cebula biała, Woda, ORZECHY WŁOSKIE, Szpinak baby, Ćwikła (Buraki ćwikłowe, chrzan, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), Marchew, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Pietruszka, Por, SELER korzeniowy, Olej rzepakowy, Sól, Pieprz czarny, Gałka muszkatołowa, Liść laurowy, Papryka wędzona, Majeranek

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
846 kJ/202 kcal
Tłuszcz: 7,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 31,3 g
w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 7,1 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • gluten
  • orzechy
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: