Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47 Star
  • Dairy Free

Sałatka z polędwiczką wieprzową, makaronem orzo, oliwkami i suszonymi pomidorami, sos balsamiczny

wieprzowina 28% (wieprzowina, polędwica, olej rzepakowy, czosnek, papryka słodka, pieprz czarny, przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), sól), makaron 21% (makaron orzo (mąka PSZENNA, woda), sól, olej rzepakowy), pomidorki 21%, roszponka 10%, oliwki czarne 7% (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), pomidory suszone w oleju 7% (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), sos 7% (olej rzepakowy, krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), miód pszczeli, sok z cytryny, sól)

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
844 kJ/202 kcal
Tłuszcz: 11,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 14,4 g
w tym cukry: 4,0 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 14,3 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • gorczyca

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: