Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56 Star

Warzywa pieczone w pomidorach z grillowanym halloumi, nerkowcami i natką pietruszki, kasza bulgur

Ser halloumi (MLEKO krowie, MLEKO kozie, MLEKO owcze, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, suszone liście mięty), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Cukinia, Papryka żółta, Papryka czerwona, Bakłażan, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Cebula biała, ORZECHY NERKOWCA, Olej rzepakowy, Natka pietruszki, Sól, Cukier, Czosnek, Gałka muszkatołowa, Kmin rzymski, Papryka ostra, Papryka słodka, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 822 kJ/436 kcal
Tłuszcz: 24,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,0 g
Węglowodany: 41,5 g
w tym cukry: 8,4 g
Błonnik: 6,0 g
Białko: 19,7 g
Sól: 2,2 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: