Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Curry z ciecierzycą, kalafiorem i marchewką, komosa ryżowa

Kalafior, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Ciecierzyca, Komosa ryżowa, Marchew, Cebula biała, Woda, Olej rzepakowy, Natka pietruszki, Sól, Cukier, Czosnek, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Papryka słodka, Pieprz czarny, liście kafiru, Kurkuma, Papryka ostra

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 791 kJ/428 kcal
Tłuszcz: 18,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,8 g
Węglowodany: 51,4 g
w tym cukry: 7,2 g
Błonnik: 10,0 g
Białko: 11,1 g
Sól: 1,7 g

Alergeny

  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: