Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free
  • Vegan

Curry z ciecierzycą, kalafiorem i marchewką, komosa ryżowa

curry 69% (napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), kalafior, ciecierzyca, marchew, cebula biała, woda, cukier, olej rzepakowy, czosnek, czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), sól, kurkuma, liście kafiru, papryka ostra, papryka słodka, pieprz czarny), komosa ryżowa 30% (komosa ryżowa, sól), natka pietruszki 1%

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 793 kJ/429 kcal
Tłuszcz: 18,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,8 g
Węglowodany: 51,4 g
w tym cukry: 7,2 g
Błonnik: 10,0 g
Białko: 11,1 g
Sól: 1,7 g

Alergeny

  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: