Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39 Star

Pasta z zielonego groszku i greckiego sera, chleb razowy, papryka

pasta 43% (groszek zielony, ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), sok z cytryny, czosnek, natka pietruszki, pieprz czarny, sól, olej rzepakowy), papryka 30% (papryka czerwona, papryka żółta), chleb razowy 23% (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), nasiona słonecznika 2%, kiełki słonecznika 1%

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 359 kJ/325 kcal
Tłuszcz: 11,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g
Węglowodany: 44,0 g
w tym cukry: 4,7 g
Błonnik: 7,6 g
Białko: 15,2 g
Sól: 2,1 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: