Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Orzechowa pasta z pieczonej marchewki i papryki, chleb bezglutenowy, ogórek

Ogórek zielony, Chleb bezglutenowy z ziarnami (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), Papryka czerwona, Marchew, Cebula biała, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), ORZESZKI ZIEMNE, Kolendra, Oliwa z oliwek, Olej rzepakowy, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Czosnek, Papryka słodka, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 348 kJ/322 kcal
Tłuszcz: 15,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g
Węglowodany: 38,4 g
w tym cukry: 6,2 g
Błonnik: 6,7 g
Białko: 8,5 g
Sól: 1,3 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • orzeszki ziemne i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: