Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Halibut w sosie pomarańczowym, kasza gryczana z rozmarynem, buraczki pieczone

HALIBUT, Burak, Kasza gryczana niepalona, Woda, Olej rzepakowy, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Imbir różowy marynowany, Sok z limonki, Sok pomarańczowy, Cukier, Oliwa z oliwek, Miód pszczeli, Czosnek, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Rozmaryn, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, Mąka ziemniaczana, Ocet ryżowy (woda, ryż), Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Tymianek, Pieprz czarny

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
2 020 kJ/483 kcal
Tłuszcz: 27,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 33,1 g
w tym cukry: 5,1 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 27,0 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gluten
  • ryby i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: