Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29 Star
  • Dairy Free

Chili z czerwoną fasolą, ryż biały

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Fasola czerwona, Papryka czerwona, Ryż biały, Kukurydza, SELER naciowy, Marchew, Cebula czerwona, Olej rzepakowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Czosnek, Sól, Papryka słodka, Papryka wędzona, Pieprz czarny, Kmin rzymski, Papryka ostra

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
930 kJ/222 kcal
Tłuszcz: 5,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 35,9 g
w tym cukry: 6,8 g
Błonnik: 5,5 g
Białko: 7,0 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • gluten
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: