Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.13 Star
  • Dairy Free

Musztardowa pasta z dyni i białej fasoli, chleb razowy, świeże warzywa

Dynia, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Fasola biała, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Oliwa z oliwek, Dynia pestki, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Rukola, Cebula biała, Natka pietruszki, Sok z cytryny, Miód pszczeli, Papryka ostra, Papryka słodka, Papryka wędzona, Pieprz czarny, Sól, Olej rzepakowy

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 078 kJ/258 kcal
Tłuszcz: 9,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 38,5 g
w tym cukry: 4,0 g
Błonnik: 6,3 g
Białko: 8,9 g
Sól: 1,2 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: