Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46 Star

Kanapka razowa z ajvarem, mozzarellą, sałatą lodową i kiełkami, papryka

kanapka 67% (chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), ser mozzarella (MLEKO krowie pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka mikrobiologiczna), papryka czerwona, bakłażan, sałata lodowa, cebula biała, koncentrat pomidorowy 30%, oliwa z oliwek, czosnek, papryka słodka, olej rzepakowy, pieprz czarny, sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), sól), papryka czerwona 30%, kiełki rzodkiewki 3%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
644 kJ/154 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
Węglowodany: 20,8 g
w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 2,7 g
Białko: 7,6 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: