Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Vegan

Czerwone curry z groszkiem cukrowym, mini kukurydzą, pieczarkami i orzechami nerkowca, makaron ryżowy

Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Pieczarki, Groszek cukrowy, Kukurydza mini kolby (Kukurydza mini kolby, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), ORZECHY NERKOWCA, Olej rzepakowy, Sól, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Kiełki słonecznika, Cukier, Czerwona pasta curry (czerwone chili suszone, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, skórka limonki Kaffir, galangal, przyprawy (nasiona kolendry, kminek mielony)), Sok z limonki, Czosnek, Imbir różowy marynowany, liście kafiru

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 279 kJ/306 kcal
Tłuszcz: 18,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,6 g
Węglowodany: 30,9 g
w tym cukry: 4,0 g
Błonnik: 1,3 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: