Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48 Star

Słonecznikowa pasta pomidorowo-paprykowa, chleb żytni razowy, szpinak baby z pomidorkami

Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, sól, serwatka (z MLEKA)), Pomidorki daktylowe, Papryka czerwona, Nasiona słonecznika, Szpinak baby, Koncentrat pomidorowy 30%, Woda mineralna niegazowana, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Oliwa z oliwek, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Chili

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 067 kJ/255 kcal
Tłuszcz: 10,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 30,4 g
w tym cukry: 2,4 g
Błonnik: 4,9 g
Białko: 8,3 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: