Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24 Star

Wytrawne ciasto z warzywami i serem, salsa pomidorowa

Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), JAJA kurze, Mąka PSZENNA, MLEKO spożywcze 2% tł., Marchew, Cukinia, Groszek zielony, Cebula czerwona, Olej rzepakowy, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Natka pietruszki, Oliwa z oliwek, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, Sambal oelek (papryka chili, sól, cukier, ocet), Sól, Pieprz czarny, Oregano, Papryka słodka

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
653 kJ/156 kcal
Tłuszcz: 8,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
Węglowodany: 15,7 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 1,4 g
Białko: 5,9 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: